zindex033

Wie in Amersfoort activiteiten zoekt rond kerk, geloof en levensbeschouwing, vindt op Zindex033 een overzicht dat breed en veelkleurig is als de stad zelf.

Kerken en geloofsgemeenschappen vormen een inspirerende omgeving, waarin veel moois ontstaat. Er is dus het nodige te beleven: voor denkers, voor doeners, voor zoekers en vinders.

Zindex033 maakt het zoeken eenvoudig. Ga je voor actie, vind je een leeskring interessant, een cursus, kloosterweekend of buitenlandse reis? Met Zindex033 vind je snel wat bij jou past.

Zo maken we Zindex033

Zindex033 staat open voor activiteiten van alle kerken en christelijke geloofsgemeenschappen in Amersfoort, activiteiten met een verbindend karakter die buiten de ’s zondagse vieringen vallen. Door zoveel mogelijk activiteiten te delen, ontstaat een zo rijk mogelijk overzicht van alles wat er gebeurt. De redactie zorgt ervoor dat de activiteiten goed worden opgenomen in het overzicht. Aangemelde activiteiten worden in de regel binnen een week verwerkt.

Ken je aanbod dat hier nog niet staat? Attendeer dan de aanbiedende geloofsgemeenschap op Zindex033, zodat een verbinding mogelijk wordt.

Contact

De Zindex033-redactie is het beste per mail te bereiken. Meer informatie over Zindex033 is te lezen in de colofon.